Podcasts

Her kan du lytte til Finansforbundets podcasts i fuld længde. Du kan også finde vores podcasts i iTunes.

​​

​Nyeste podcast

Truer neobanker som Lunar de traditionelle filialbanker?

Neobanker som Lunar tilbyder gebyrfri konti og tager heller ikke valutagebyr, når man hæver penge eller betaler med sit kort i udlandet. Men hvordan tjener de så penge - og kan deres forretningsmodel udkonkurrere de traditionelle filialbanker? Lyt til Finansforbundets Podcast.

 
Gæster:

Anne Carøe Hald, chef for bankudvikling i Lunar
Johan Lorenzen, stifter af Holvi, neobank for freelancere og mikroentreprenører
Per Østergaard Jacobsen, direktør i virksomheden Efficiens og ekstern lektor på CBS
Line Munkholm Haukrogh, chef for digital kanaludvikling i Danske Bank
Louise Ferslev, stifter af lommepenge-app'en MyMonii


Vært: Bjørn Willum


​   

Podcasts om karriere og trivsel

Åbn alle

Wauw, er det sådan min stemme lyder?

Mange bliver forundret over, hvordan deres stemme lyder, og nogen kan blive helt rørt over at høre sig selv. Det fortæller stemmetræner Jette Dahl i en podcast. Hun oplever en stigende efterspørgsel på stemmetræning også fra den finansielle sektor. 

Hør podcasten og få gode råd om, hvordan du bedst bruger og passer på din stemme.​​​​​

Ensomhed på arbejdet er skyld i stress

Selvledelse er en forbandelse, som skaber ensomhed på arbejdspladsen - og ensomhed giver stress. Det siger psykolog Allan Holmgreen.

Meditation efter hårde arbejdsdage

Når Brand Manager i Jyske Finans, Ole Storgaard, har haft en hård arbejdsdag, mediterer han. Hør, hvordan han først skulle overtales til at gå med til yoga, men i dag bruger især meditation flittigt til at tage stress i opløbet og stoppe tankemylder.

 

Bekæmp ensomhed, tillidsmand

Som tillidsvalgt kan du gøre en afgørende forskel for kolleger, der er på vej ud i ensomhed på arbejde, eller allerede kæmper med den. Hør psykolog Allan Holmgreens bud på, hvordan.

 

Øv dig i at være en modig tillidsmand

Er du modig på arbejdspladsen? Tør du tage initiativ, sætte grænser og siger ledelsen eller kollegerne imod? Hvis ikke, så er det tid til at øve dig. For mod spiller en afgørende rolle i jobbet som tillidsmand. Det fortæller organisationskonsulent Franz Søes-Cybulski i Finansforbundets podcast om mod på arbejdspladsen, og hvordan du kan øve dig i at blive en mere modig tillidsmand.

 

Øv dig i at være modig på arbejdspladsen

Er du modig på arbejdspladsen? Tør du sige din kollega eller chef imod eller stille dumme spørgsmål? Hvis ikke, så er det tid til at øve dig. For mod bliver en mere efterspurgt kompetence på arbejdsmarkedet. Det fortæller organisationskonsulent Franz Søes-Cybulski i Finansforbundets podcast om mod på arbejdspladsen, og hvad det kan give os at være mere modige på arbejdspladsen.

 

Læg strategi for jobsøgningen

Finansforbundets seniorkonsulent Susanne Grantzau guider dig gennem jobsøgningsprocessen og lærer dig at lægge en strategi for din jobsøgning.

​  

Portrætter

Åbn alle

Portræt fra Magasinet Finans: Guldsmeden i Nordea og den skøre kanin

Hør guldsmeden Anneli Mortensen lave smykker sammen med din 7-årige datter Thea i lydfortællingen "Den skøre kanin".

​  

Podcasts om netværk

Åbn alle

Bliv klogere på netværk

I dette podcast lukker vi døren op til netværkslokalet og hører facilitatoren og netværksdeltagere fortælle, hvad der foregår, og hvad de får ud af at indgå i et netværk.

 

Brug netværk i karrieren

Hvert år melder en række medlemmer sig ind et af de faciliterede netværk, som Finansforbundet stiller til rådighed. I dette podcast deler fagpersoner og medlemmer deler ud af deres viden og erfaringer med netværk.

 

 

Finansfaglige podcasts

Åbn alle

Fremtidens finanser: Bliv klogere på security tokens

I denne podcast forklarer Michael Juul Rugaard, partner i det nordiske fintech-firma Norfico, hvordan den fremstormende finansteknologi fungerer. Norfico står bag platformen www.thetokenizer.io, som udelukkende handler om security tokens og tokenization.

Hvem er de finansansatte egentlig?

Det forsøger livstilsekspert Henrik Byager at kloge sig på i denne podcast.

Lyden af penge

Hør lyddesigner og musiker Karsten Kjems fortælle om sit arbejde med lydbrands i blandt andet finanssektoren. Og hør, om du kan genkende lydene fra kendte brands med mere.

Mangler du et netværk?

Se oversigten over Finansforbundets netværk, og find det rigtige for dig.

Se netværk