22-06-2017 |  Daniel Lundgren Jørgensen

Belønnet for at støtte kollegerne

Mærker dine kolleger, at du gør en indsats for din arbejdsplads? Det fandt seks medlemmer af Danske Kreds ud af, da de blev overrasket af deres arbejdsfæller, der havde indstillet dem til et legat for godt kollegaskab ved Danske Kreds’ jubilæumsfond. Den 16. juni blev legaterne uddelt hos Danske Kreds.

De fleste har en kollega, der investerer lidt ekstra af sig selv i det daglige arbejde. Om man viser omsorg for kollegerne, spiller afdelingen stærkere eller bare har en særlig evne til at påvirke stemningen i teamet i en positiv retning. Én gang om året har medlemmerne i Danske Kreds mulighed for at påskønne en kollegas indsats, når Jubilæumsfonden uddeler legater til medlemmer, der er særligt engagerede i kollegernes trivsel.

"Danske Kreds' jubilæumsfond dyrker fællesskabet og solidariteten på arbejdspladsen", udtaler Steen Lund Olsen, kredsformand og formand for bestyrelsen i Danske Kreds' jubilæumsfond. "I en travl hverdag er det enormt vigtigt, at vi som medarbejdere og kolleger er opmærksomme på hinandens ve og vel. Vi er stolte over at have modtaget over 70 indstillinger fra vores medlemmer. Det vidner om et enormt sammenhold i afdelingerne, og det er netop, hvad vi har brug for i en tid, hvor arbejdspresset stiger mange steder", siger han.

Den 16. juni blev fem af de seks honoreret i Danske Kreds' lokaler i Høje Taastrup. Den sidste blev overrasket af sine kolleger, der havde arrangeret et stort morgenbord i afdelingen fem dage senere.

(artiklen fortsætter under billedet) 
jubilaeumsfonden2017.jpg

Fra indstillingerne kan vi fremhæve om de enkelte legatmodtagere:

Tove Lindman, Fredericia Afdeling

"Tove har en evne til at fornemme, hvordan din dag er. Hvis du har en knap så god dag, fornemmer Tove det og spørger ind til dig. Hun har tiden til at få snakket det igennem, og er ikke bange for at komme med sin mening - også selv om det godt kan gøre lidt "ondt" på modtageren, for hun gør det for at hjælpe en videre."

Lise Lynge Porsborg, Rådgivning & Bolig Direkte, Aalborg

"Lises oprigtige interesse for os alle sammen understøtter, at hun er afdelingens nøglemedarbejder i forhold til den daglige trivsel og arbejdsglæde. Lise har altid smil på læben og fremstår meget stærk i forhold til at udvise overskud. Vi har aldrig fanget Lise på en dårlig dag, hvor hun på nogen måde har været den, der har "taget energien fra rummet"."

Lone Bach Hoffmann, HKA International Private Clients, København

"Fru Hoffmann skal indstilles, fordi hun er en vinder! Hun har et hjælpsomt, åbent og humoristisk sind, er empatisk over for kunder og kollegaer og sørger dagligt for, at vi alle har det godt, og at hverdagen glider nemmere i IPC/Holmens Kanal. Lone formår at uddele skideballer med glimt i øjet, men der er ingen, der ikke forstår, hvad hun mener."

Ann Birgitte Roager, Service Direkte, Aarhus

"Ann Birgitte Roager har 25 års jubilæum i år og er i den grad definitionen af begrebet POWERWOMAN. Når det brænder på, tager Ann Birgitte arbejdshandskerne på - hun tager rigtig mange ekstra nattevagter og redder dermed en værdifuld tid for hendes kolleger og deres familier. Vi håber alle på at nyde godt af hendes energi i mange år fremover, da hun er den, der skaber en smittende glæde omkring sig selv og andre - til gavn for hele Danske Direkte."

Gunver Sommer, Product & Securities, Ejby

"Gunver er en god rollemodel. Hun er arbejdsom, og samtidig værner hun om, at arbejdstiden ikke skal overtage hele livet. Hun har en naturlig autoritet uden store armbevægelser. Hun har mange tanker om fremtidens arbejdsplads i IT, og hun har en løsningsfokuseret tilgang til problemstillinger, som giver resultater for masser af vores medlemmer."

Anders Ingemann Nielsen, Danske Direkte, Høje Taastrup

"Anders lever op til alle de kvalifikationer, man kan ønske af en god leder og en god kollega. Han motiverer og opfordrer til god kundebetjening samt god omgangstone – og er altid i stand til at tilsidesætte egne behov for sætte sig i kollegaer og kunders sted. Han er altid positiv, anerkendende, nærværende, loyal og empatisk, han viser stort engagement og oprigtig omsorg for alle sine medarbejdere - for ikke at sige alle mennesker, der krydser hans vej."

Danske Kreds' jubilæumsfond

Jubilæumsfondens formål er at virke til gavn for medlemmerne af Danske Kreds. Jubilæumsfonden kan uddele legatportioner til enkeltpersoner eller persongrupper som påskønnelse for en særlig indsats for medlemmerne eller som en tilskyndelse til gennemførelse af specielle arbejdsopgaver til gavn for medlemmerne.

Jubilæumsfonden uddeler legater én gang årligt i anledning af kredsens fødselsdag.