22-06-2016 |  Daniel Lundgren Jørgensen

Gode kolleger blev anerkendt for indlevelse og humor

Fem kolleger og medlemmer af Danske Kreds blev belønnet som tak for deres flid, overskud og ekstraordinære indsats for et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen. De fem legatmodtagere blev indstillet af deres kolleger, der ønskede at give dem en ekstra anerkendelse.

De fleste har en kollega, der investerer lidt ekstra af sig selv i det daglige arbejde. Om man viser omsorg for kollegerne, husker det ekstra smil eller bare har en særlig evne til at påvirke afdelingens eller teamets trivsel i positiv retning, er det altid vigtigt at huske at fortælle en god kollega, at man påskønner deres indsats.

Netop det havde en række medarbejdere gjort, da de indstillede en kollega til at modtage et legat fra Danske Kreds' Jubilæumsfond, der i anledning af kredsens fødselsdag belønner medlemmer, der gør en ekstraordinær indsats til gavn for deres kollegaer. Godt og vel 30 medarbejdere fra hele landet havde taget turen til kredskontoret i Høje Taastrup for at hylde deres gode kolleger.

"Det er vigtigt for en arbejdsplads som Danske Bank, at medarbejderne interesserer sig for hinandens trivsel og arbejdsglæde, bakker hinanden op og giver konstruktiv feedback. Legatmodtagerne er alle blevet indstillet til Jubilæumsfonden, fordi de er gode kolleger, der tager sig tid til at være der for andre. Det vil vi gerne belønne", udtaler Steen Lund Olsen, kredsformand i Danske Kreds og formand for Jubilæumsfondens bestyrelse.

Ud fra kollegernes indstillinger sagde han blandt andet følgende ord om de fem legatmodtagere: 

Hanne Beck Jensen – 3930 Credit Assessment
"Hannes empati og indlevelse for sine medmennesker falder hende så naturligt, at man kunne være tilbøjelig til at overse det, men vi føler os overbeviste om, at Hanne er medvirkende til at skabe en mere positiv hverdag for alle de personer, hun omgiver sig med, uden at hun faktisk selv er klar over, hvor stor betydningen er for den enkelte."

Susanne Kjær – Danske Direkte Basis i Århus
"Susanne gør hver dag en forskel ved at have godt humør, sprede arbejdsglæde og have omsorg for alle sine kolleger. Du er rigtig god til at komme rundt i teamet, hvor du sætter dig ned og taler om store og små ting, som rører sig hos den enkelte medarbejder. Det betyder, at du har rigtig god føling med, hvad der rører sig i teamet, og eventuelle udfordringer eller problemer bliver taget i opløbet."

Danny Schmidt – Roskilde afdeling
"I Roskilde har vi Danny. En fantastisk person, der er sat i verden for at hjælpe andre, og gøre det med et stort smil, og en underspillet humor, der er til glæde for alle, der krydser hans vej. Danny får os ofte til at smile, ja skraldgrine, når han ved højtideligheder holder en tale i en stil, der minder meget som Niels Hausgaard – bare sjovere."

Helle Andersen - Holbæk afdeling
"Helle har et sprudlende humør og en dejlig humor. Hun har en positiv indgang til alle livets forhold, til trods for at hun selv til tider har mødt usædvanlig modgang. Selv i de tider, hvor det ikke lige er gået, som man kunne ønske for hende, har hun vist fantastisk overskud til kolleger i pressede situationer – også uden for arbejdstiden."

Ole Møller-Kristensen – Privat Direkte – Århus
"Ole er en utroligt hjælpsom og omsorgsfuld kollega. Humøret er altid godt og positivt. Han er en god teamplayer, han er en arbejdshest, og han går altid forrest på jobbet. Han har også et stort service-gen, både over for os kolleger, men selvfølgelig også over for kunderne. Han er god til at lytte og sætte sig i kundernes sted. Og kunderne får altid hans navn og telefonnummer – og de er mere end velkommen til at ringe tilbage til ham, hvis de skulle have flere spørgsmål."

 

Legatmodtagere 2016Legatmodtagerne (fra venstre): Danny Schmidt, Susanne Kjær, Hanne Beck Jensen, Ole Møller-Kristensen, Helle Andersen 

Jubilæumsfonden

Jubilæumsfondens formål er at virke til gavn for medlemmerne af Danske Kreds. Jubilæumsfonden kan uddele legatportioner til enkeltpersoner eller persongrupper som påskønnelse for en særlig indsats for medlemmerne eller som en tilskyndelse til gennemførelse af specielle arbejdsopgaver til gavn for medlemmerne. Jubilæumsfonden uddeler legater én gang årligt i anledning af kredsens fødselsdag.