26-06-2019 |  Af Daniel Lundgren Jørgensen

Her er hverdagens helte 2019

Blandt mere end 60 indstillede har Danske Kreds’ jubilæumsfonds bestyrelse udvalgt seks medlemmer, der kåres som hverdagens helte 2019 den 23. august.

​Hvad har to bankrådgivere, en AML-specialist, en IT-supporter, en områdedirektør, og en auditør til fælles? For det første arbejder de alle i Danske Bank. For det andet er de udpeget af deres kolleger og Danske Kreds' jubilæumsfonds bestyrelse til at være de største hverdagshelte i 2019.

En hverdagshelt er en kollega, der giver lidt ekstra af sig selv i det daglige arbejde. Én, der redder dagen ved at vise omsorg for kollegerne eller løber den ekstra mil for at gøre hverdagen bedre for kollegerne.

Hverdagsheltene er indstillet til at modtage et legat af deres kolleger. I alt har mere end 250 medlemmer indstillet kolleger som årets hverdagshelte. De mange indstillinger er blevet læst grundigt af bestyrelsen. Bestyrelsesformand Kirsten Ebbe Brich udtaler:

"Det er overvældende at læse så mange flotte ord om vores kolleger rundt omkring i Danske Bank. I en tid, hvor banken er presset, bliver det kun vigtigere, at vi står sammen, og både de mange indstillere og deres flotte ord om deres hverdagshelte fortæller mig, at det er præcis, hvad vi gør: Vi står sammen, vi hjælper hinanden og finder styrken i fællesskabet, når stormen er hårdest. Jeg glæder mig til at fejre vores seks udvalgte den 23. august."

De seks legatmodtagere er:

  • Henrik Bennick, Nørreport Afdeling
  • Tahir Mohammad Ghulam, AML
  • Heidi Thorsen, Support Direkte
  • Søren Petersen, Danske Direkte
  • Peter Keld Christensen, Grenaa Afdeling
  • Kamilla Søbygge, Intern Revision
 

De seks vindere fejres ved en reception den 23. august kl. 12 hos Danske Bank i Høje Taastrup, lokale F1-321.