26-10-2017 |  Daniel Lundgren Jørgensen

Ekstraordinær generalforsamling og reception

Tillidsmændene er indkaldt og kandidatholdet klar. Den 8. november skal Danske Kreds vælge ny formand og ny suppleant til bestyrelsen.

Da Steen Lund Olsen i slutningen af september blev valgt som ny næstformand i Finansforbundet, stod det klart, at Danske Kreds skulle have ny formand.

Kirsten Ebbe BrichNæstformand i Danske Kreds Kirsten Ebbe Brich er eneste opstillede kandidat til posten som formand ved kredsens ekstraordinære generalforsamling i Roskilde den 8. november.

Med Steen Lund Olsens afgang blev Lars Aabling-Thomsen suppleret ind på den ledige plads i kredsbestyrelsen. Det efterlader imidlertid en ledig suppleantpost, som tillidsmand i MobilePay Daniel Dalum-Larsen nu er eneste kandidat til. Dermed er der lagt op til et fredsvalg i Danske Kreds.

Ved den ekstraordinære generalforsamling skal de delegerede samtidig behandle forslag til vedtægtsændringer. Disse vil fremgå af dagsordenen på kredsens hjemmeside.

Reception for afgående og tiltrædende
Danske Kreds planlægger at afholde reception for afgående formand Steen Lund Olsen samt den tiltrædende formand efter afholdelsen af den ekstraordinære generalforsamling.

Adressen er: Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde

Generalforsamlingen begynder klokken 16. Alle medlemmer er velkomne, men for god ordens skyld bedes de på forhånd tilmelde sig senest den 3. november via kredsens hjemmeside.

Receptionen forventes at begynde klokken 17. Medlemmer og andre interesserede er velkomne til at deltage. Tilmelding er ikke nødvendig.

Reception

Danske Kreds ønsker Steen Lund Olsen tillykke med valget til næstformand i Finansforbundet ved en reception, hvor vi samtidig byder velkommen til den nyvalgte formand for Danske Kreds.

Receptionen finder sted den 8. november 2017 kl. 17.00 - 18.30 på Hotel Comwell Roskilde, Vestre Kirkevej 12, 4000 Roskilde.