09-11-2017 |  Daniel Lundgren Jørgensen

Danske Banks ansatte får ny faglig frontfigur

Finansforbundets medlemmer i Danske Bank har fået ny frontfigur. Ved en ekstraordinær generalforsamling den 8. november blev 44-årige Kirsten Ebbe Brich valgt som ny formand for Danske Kreds.

66 delegerede var til stede ved Danske Kreds' ekstraordinære generalforsamling på Comwell i Roskilde den 8. november, da personaleorganisationen i Danske Bank valgte Kirsten Ebbe Brich som ny formand.

Kirsten Ebbe Brich"Med udsigten til flere år på arbejdsmarkedet og en digital udvikling i meget højt tempo er der brug for en stærk fagforening, der kan tale medarbejdernes sag over for ledelsen og give vores medlemmer de bedst mulige forudsætninger for at tilpasse sig fremtidens arbejdsmarked. Jeg glæder mig til at stå i spidsen for det vigtige arbejde, vi udfører i Danske Kreds," udtaler Kirsten Ebbe Brich i forbindelse med valget.

Kirsten Ebbe Brich blev første gang valgt som tillidsmand i 1999 og har siden 2010 været medlem af kredsbestyrelsen i Danske Kreds. Siden 2014 har hun desuden været medarbejdervalgt repræsentant i Danske Banks bestyrelse.

Ved generalforsamlingen blev områdetillidsmand Daniel Dalum-Larsen fra MobilePay og MobileLife valgt som ny suppleant til kredsbestyrelsen.