18-12-2017 |  Daniel Lundgren Jørgensen

Mød Danske Kreds i kantiner og via Skype

I udvalgte kantiner og via Skype kan du i december og januar møde Danske Kreds’ nye formand Kirsten Ebbe Brich og den øvrige kredsbestyrelse.

​​​​I december og januar ​tager Danske Kreds' nye formand sammen med de øvrige kredsbestyrelsesmedlemmer på turné i Danske Banks kantiner for at møde medlemmerne og komme tættere på deres hverdag.

"Vi vil i dialog med vores medlemmer for at finde ud af, hvordan vi bliver en bedre fagforening for netop dem, og hvordan de kan bruge vores nuværende tilbud til at få et bedre og mere givende arbejdsliv", siger kredsformand Kirsten Ebbe Brich.

Kredsformanden vil samtidig slå et slag for at få flere medlemmer ind i Finansforbundet. Lige nu tilbyder Danske Kreds tre måneders gratis intromedlemskab til nye medlemmer.​​

"Jo flere medlemmer, vi har, og jo mere input vi får fra dem, jo stærkere står vi i samarbejdet med koncernen om gøre Danske Bank til en bedre arbejdsplads", siger Kirsten Ebbe Brich.

Kredsbestyrelsen besøger kantiner i frokostpausen på følgende dage:

Kantinebesøg

  • 20. december: Høje Taastrup
  • 10. januar: Odense (Flakhaven)
  • 25. januar: Holmens Kanal (Laksegade og Vingårdsstræde)
​​

Mød formanden via Skype
 
Desuden er Danske Kreds vært for tre Skype-møder, hvor den nye kredsformand giver et indblik i, hvordan Danske Kreds arbejder for at skabe et bedre og mere holdbart arbejdsliv i Danske Bank. Skype-møderne er åbne for alle medlemmer og kan tilgås via koncernens enheder.

"Det er vores ambition at være en relevant hverdagspartner for vores medlemmer. Derfor stiller vi op via Skype for at fortælle om vores politiske arbejde og få input fra medlemmerne", siger Kirsten Ebbe Brich.

Hvert Skype-møde ventes at vare et kvarter og holdes på følgende dage:

·         15. januar kl. 10.00
·         7. februar kl. 15.00
·         27. februar kl. 15.00

Der er mulighed for op til 250 deltagere ved hvert møde, og der vil være mulighed for at stille skriftlige spørgsmål. Deltagerlisten lukker automatisk, når 250 brugere er logget på.

Danske Kreds udsender links til deltagelse via kredsens tillidsmænd. Det skal bemærkes, at man ikke må deltage i sin arbejdstid, men skal flekse ud i den tid, mødet varer.